Wings vann tät match mot Huddinge

Wings besegrade Huddinge i en tät match med 2-1, efter ett snabbt mål av Gustav Eurenius i den första perioden och en snygg mål av Mateusz Szurowski i den andra perioden. Huddinge öppnade starkt men Wings behöll lugnet och kunde hålla undan för Huddinges sena offensiv.

Det var Wings som öppnade målskyttet redan efter 1.10 med ett snabbt mål från Gustav Eurenius, framspelad av Mikael Hedlund och Damian Szurowski. Wings höll tempot uppe och spelade fokuserat fram till den första utvisningen, då Max Mattsson fick lämna isen. Wings lyckades dock hålla ställningarna och gick in i pausvilan med en mycket knapp ledning.

I andra perioden började Wings starkt med flera långa anfall som resulterade i flera farliga målchanser. Men Huddinge kom ut som ett nytt lag efter pausen och spelade med betydligt högre tempo. Wings stod dock upp bra och lyckades göra ett snyggt mål genom Mateusz Szurowski, på pass från Marcus Karlsson och Emil Hedström.

Tredje perioden var mycket tuff och intensiv, med högt tempo från båda lagen. Wings drabbades av några skador i form av klubbor och puckar i huvudet, men lyckades hålla Huddinge tillbaka, trots att de reducerade till 2-1 efter en slarvig spel från Wings. Huddinge pressade hårt och hade flera chanser att kvittera, men Wings höll ut och vann matchen med 2-1.

Med skotten 9-14 i den tredje perioden och totalt 31-25 var det en jämn match som avgjordes till Wings fördel. Wings är nu på sjätte plats efter åtta omgångar.

handbollsligan

Skånela tippas åka ur

Sport Skånela IF, nykomlingar i herrarnas högsta handbollsserie, tippas av många att sluta sist i tabellen inför den kommande säsongen.

Gå-fotboll för äldre lanserades i Märsta

Fotboll Märsta IK har nyligen introducerat ett initiativ med gåfotboll för personer över 60 år. Syftet satsningen är att erbjuda en aktivitet som främjar både fysisk hälsa och social interaktion bland äldre.

division 3

Nytt nederlag för MIK

Fotboll Märsta IK fortsätter att kämpa i Division 3 Norra Svealand och förlorade återigen, denna gång mot Procyon, vilket innebär ett stort steg närmare nedflyttning till Division 4.

IFK Märsta på Veteran-VM

Sport I Göteborg samlades 8000 aktiva deltagare, i åldrarna 35 till 95 år, för att tävla om medaljer i olika grenar. Av dessa deltagare var nästan 2000 svenskar.

division 3

Första segern på fyra månader för MIK

Fotboll Märsta IK tog säsongens andra seger och den första sedan premiären i april. Kevin tour gjorde 1-0 i 62:a minuten och Xavier Espinoza Contreras ökade på kort därpå.