Wings tog bonuspoäng på straffar

Wings såg ut att gå mot tre poäng mot Haninge men tappade i tredje och fick avgöra först i straffarna där nye Danil Kulikov satte två mål.

I första vände Wings 0-1 till 2-1 innan periodpausen. I andra lyckades man döda två raka utvisningar innan man ökade på till 3-1 och 4-1. Väl där kunde Wings ha punkterat matchen om det inte vore för ett slumpmål som Haninge gjorde med 18 sekunder kvar att spela, i anfallet innan hade Wings ett gyllene läge att göra 5-1 dessutom.

Haninge reducerade genom förre wingsspelaren Elliot Lorraine tidigt i andra och kvitterade med tio minuter kvar. Inga fler mål gjordes trots chanser åt båda håll, alldeles i slutet hade Haninge även ett friläge som man satte i ribban. Även på övertid hade lagen chanser att avgöra men de 229 i Pinbackshallen fick valuta för entrépengarna då det behövdes straffar för att avgöra tillställningen.

Väl där satte Lorraine första målet för Haninge och Ripstrand missade för Wings. Därefter spikade Hugo Fagerblom igen och Danil Kulikov klev in i handlingarna och satte två mål för Wings. I och med segern står Wings på tolv poäng och distanserar sig från Nacka, Tumba och Valbo i botten.