Hugo Fagerblom svarade för en stabil insats.Foto: Pressbild/Wings

Wings skakade serieledaren

Wings blev första lag i år som tog poäng av Visby/Roma. Men det blev bara en då gotlänningarna vann på övertid.

Visby/Roma hade ett stort spelövertag i 40 minuter men ledde bara med 1-0 rapporterar sajten helagotland.se. Tidigt i tredje kvitterade dessutom Wings och tog ledningen kort därpå innan hemmalaget satte 2-2 och 3-2. De 537 åskådarna i Visby fick se fyra mål inom loppet av tre minuter. Wings gav inte upp utan fick även in 3-3 via Fredrik Lovén som gjorde sitt andra mål i matchen. Det blev resultatet efter 60 minuter och förlängning tog vid. Den höll bara på i 27 sekunder innan bonuspoängen gick till Visby.

Målen: Lovén 2, Karlsson
Målvakt: Fagerblom, 39 räddningar