Wings på säkrare mark

Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

Efter segern mot Segeltorp är Wings på allt säkrare mark. Man har nu 23 poäng och fyra ner till plats 6-7 och 7 som innebär risk för nedflyttning.

Matchen mot Segeltorp startade dock inte på bästa sätt då gästerna gjorde första målet i Pinbackshallen. Isak Salqvist svarade med kvittering och sitt första mål för Wings efter 11.17. Kort därpå kom 2-1 via Gustav Eurenius. Lagen gjorde sen varsitt mål i andra och inför tredje var det 3-2 för Wings.

4.46 in i tredje gjorde Sebastian Båvensjö 4-2 för Wings. Men Segeltorp hängde sig kvar i matchen och skickade på nytt in reduceringen. Först med 2.42 kvar kom 5-3 i tom kasse.
– Vi höjde oss och krigade till oss tre poäng i sista perioden. Kul att se Isak Salqvist göra sin första Wings match med mål dessutom, skriver lagledare Peter Matsson i mail till märsta.nu