Wings föll mot Sollentuna

Wings har det tungt i ettan och på söndagen kom nytt nederlag när Sollentuna vann med 3-2.

Sollentuna började matchen starkt och dominerade första perioden, vilket resulterade i ett skottövertag på 14-6. I andra perioden förbättrade vi vårt spel och skapade flera bra målchanser, men Sollentuna gjorde två snabba mål och ökade ledningen till 2-0. Vi blev nervösa och Sollentuna gjorde ytterligare ett mål innan Simon Hedlund reducerade till 3-1. I tredje perioden fortsatte vi att kämpa och Didrik Lif gjorde 3-2, men trots att vi tog ut målvakten i slutet lyckades vi inte kvittera. Matchen slutade 3-2 till Sollentuna med skottstatistiken 39-26. Nästa match är mot Huddinge hemma på onsdag.