Wings föll i viktig streckmatch

Trots bra match blev det förlust för formstarka Wings hemma mot Strömsbro.

Strömsbro besegrade Wings i Pinbackshallen trots klart spelövertag för Wings och bland annat 33-18 i skott på mål.
– Efter en första period fylld av utvisningar där spelet står och väger vi ut i andra perioden och spelar med full fart framåt. Killarna spelar den bästa hockey man gjort på länge och ger inte Strömsbro mycket. Helt ologiskt tar då Strömsbro ledningen med 0-1 efter 17 minuter, berättar lagledare Peter Matsson.

I tredje fortsätter Wings kvitteringsjakten men får inte in pucken i mål. Man chansar i slutet på att plocka ut sin målvakt men bara för att se pucken i det egna målet 22 sekunder senare. Med wingsmålvakten fortsatt på bänken för spel 6 mot 5 kommer det ännu ett mål i tom kasse och slutresultatet skrivs till 3-0.
– Det känns tungt en kväll då vi spelar så bra, säger Mattsson.