Tränarduon Viktor Helander och Björn LidströmFoto: Insändarbild

Wings föll i försäsongspremiären

Västerås IK vann mot Wings i försäsongspremiären med 3-1: - Vi levererar en godkänd insats i första perioden, lyckas med mycket med tanke på den korta träningsvecka som vi har haft, säger tränare Björn Lidström

VIK Hockey vann med 3-1 mot Wings trots att Wings fick en flygande start med mål av Mårten Ekstrom efter två minuters spel. VIK kvitterade några minuter senare men 1-1 stod sig nästan hela vägen till slutet, med 19.17 kvar kom 2-1 för gästerna och 3-1 i tom kasse. VIK hade stort övertag i skottstatistiken och vann den med 35-16.

Efter två minuter i första perioden gör Wings 1-0. Målet gjordes av #18 Mårten Ekström

Ett inlägg delat av Wings Hockey Club (@wingshc)