WayCup etablerar på Terminal 5
WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.
WayCup erbjuder resenärer, gäster och personal på flygplatsen en mångsidig och hälsosam meny. Med frukostpaket för alla smaker, matiga lunchalternativ och lättare wraps och sallader tillhandahåller de något för varje smak och aptit. Dessutom erbjuds snacks, fika, samt ett urval av vin och drinkar, allt presenterat i en miljö som kombinerar lekfullhet med modern hållbarhet.
Michael Bühring, VD för Nordrest Restauranger, uttrycker sin glädje över att öppna den tredje enheten på Arlanda och ser fram emot fler öppningar i framtiden. Genom konceptet WayCup strävar Nordrest efter att göra en verklig skillnad genom att erbjuda högkvalitativa produkter och innovativa lösningar med hållbarhet i fokus.
Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, välkomnar WayCup till Arlanda och betonar det lekfulla och distinkta inslaget de tillför med sin härliga café- och barmiljö samt breda meny som passar alla åldrar och smaker.
tips@marsta.nu