Skånela förlorar borta mot Malmö

Den viktiga matchen i klassiska Baltiska hallen i Malmö slutade med förlust för Skånela med 29-25 mot Malmö.

Skånela IF förlorade onsdagskvällens match mot Malmö med 29-25. Matchen var jämn under första halvlek, där lagen höll jämna steg och ingen lyckades ta ett tydligt grepp om ledningen.

I den andra halvleken vände Skånela och tog ledningen med två mål, men Malmö svarade starkt med en period på 6-1, vilket gav dem en tydlig ledning. Med tio minuter kvar låg Skånela sju mål efter, och trots en sen ansträngning kunde de inte hämta ikapp. Slutresultatet skrevs till 29-25 till Malmös fördel.

Henrik Smedby stod i mål för Skånela större delen av matchen och räddade 17 procent av skotten. Marcus Nilsson bytte in sig själv och gjorde sex räddningar på tolv skott under den avslutande delen av matchen.

Skånela har nu en seger efter nio omgångar och går in i ett uppehåll fram till derbyt mot Hammarby den 13 november i Vikingahallen.