Robban Zetterquist och Daniel WärnmarkFoto: Pressbild

Robban Z förstärker Heat

Heat som etablerar i Arlandastad på Voltgatan i vår gör gemensam sak med Robban Zetterquist som ska driva affärer till verksamheten.

Förre märstabon Daniel Wärnmark driver Heat i Uppsala sedan tidigare. I april öppnas två nya enheter, en i Arlandastad och en i Gävle. Heat inriktar sig på luncher och har lyckats bra med konceptet i Uppsala. För att lyckas i Arlandastad tar man hjälp av Robban Zetterquist, kommunprofil sedan långt tillbaka. Robban kommer att hjälpa Heat med att hitta nya samarbetspartners som kan utveckla alla Heats restauranger.
– Heat har nu kommit överens med en av Sveriges bästa lagspelare. Robban kommer att komplettera Heatlaget med sina spetskompetenser. Robban är en person full av lösningar och möjligheter, uppger Daniel Wärnmark.

Norwegian öppnar ny pilotbas på Arlanda

Näringsliv Flygbolaget Norwegian planerar att återöppna en pilotbas på Stockholm Arlanda våren 2025, en bas som stängdes under pandemin när flygindustrin drabbades hårt. Sedan dess har de svenska piloterna varit stationerade på andra baser, främst i Oslo.

Sigtuna klättrar på småföretagarindex

Näringsliv Sigtuna har klättrat i Småföretagarnas Riksförbunds senaste Småföretagarindex och placerar sig nu på plats 152 av 290 kommuner i landet – en förbättring med 61 placeringar från föregående år.

vattenlandet i Rosersberg

Kan dröja två år innan spadtag

Näringsliv Nu när när detaljplanen i Rosersberg är klar kommer Vi Invest att starta arbetet med bygglovshandlingar och noggrann projektering för det nya vattenlandet, en process som beräknas ta omkring ett till två år.

Skyddsvakt på Arlanda prisades

Näringsliv Skyddsvakten på Arlanda, Jean-Pierre Khachaji, har utsetss till Årets säkerhetsperspnal för hans förmåga att hantera utmanande situationer och skapa trygghet.

Sigtunaborna expanderar på Arlanda med ny restaurang

Näringsliv RC Gruppen som drivs av paret Charlotta Söör och Ronny Latva expanderar på Arlanda med en asiatisk restaurang: – Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening