Stefan Häggmark, stationschef på Preem RosersbergFoto: Pressbild/Preem

Preem kan bli Årets station

Preem i Rosersberg kan bli Årets bensinstation då den är en av sex nominerade stationer.

Priset till Årets station delas ut av Svensk Bensinhandel varje år. Vinnaren måste ha god ekonomi, vara ett föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Förra årets vinnare var Preem i Jungfrurondellen i Falun. Vinnaren utses genom en offentlig omröstning på nätet som Svensk Bensinhandel arrangerar.
– Det otroligt roligt att bli uppmärksammad av branschorganisationen. Jag är glad över att kunderna trivs hos oss och tacksam för den uppskattning de visar. Det ska bli spännande att se vem som får årets utmärkelse, men oavsett är jag mycket stolt över stationen och mina medarbetare, säger Stefan Häggmark, Stationschef Preem Rosersberg.

Norwegian öppnar ny pilotbas på Arlanda

Näringsliv Flygbolaget Norwegian planerar att återöppna en pilotbas på Stockholm Arlanda våren 2025, en bas som stängdes under pandemin när flygindustrin drabbades hårt. Sedan dess har de svenska piloterna varit stationerade på andra baser, främst i Oslo.

Sigtuna klättrar på småföretagarindex

Näringsliv Sigtuna har klättrat i Småföretagarnas Riksförbunds senaste Småföretagarindex och placerar sig nu på plats 152 av 290 kommuner i landet – en förbättring med 61 placeringar från föregående år.

vattenlandet i Rosersberg

Kan dröja två år innan spadtag

Näringsliv Nu när när detaljplanen i Rosersberg är klar kommer Vi Invest att starta arbetet med bygglovshandlingar och noggrann projektering för det nya vattenlandet, en process som beräknas ta omkring ett till två år.

Skyddsvakt på Arlanda prisades

Näringsliv Skyddsvakten på Arlanda, Jean-Pierre Khachaji, har utsetss till Årets säkerhetsperspnal för hans förmåga att hantera utmanande situationer och skapa trygghet.

Sigtunaborna expanderar på Arlanda med ny restaurang

Näringsliv RC Gruppen som drivs av paret Charlotta Söör och Ronny Latva expanderar på Arlanda med en asiatisk restaurang: – Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening