Andreas Younan visar upp LuluFoto: Insändarbild

Ny restaurang i Rosersberg

Andreas Younan ligger bakom den nya crossover-restaurangen Lulu med inspiration från Sydamerika och Japan.

Lulu är ett koncept med Poké och sushi med touch av Sydamerika och japanska smaker. Man etablerar sig på olika håll i Stockholm samt Sverige. Man finns på tre platser just nu; Telefonplan, Visby och Rosersberg. Inom kort lanserar man i Åre, Göteborg och Malmö.

Andreas Younan ligger bakom satsningen och hittills är mottagandet varmt från alla kring Rosersber- och Märstaområdet.
– Vi valde just Rosersberg för att vårt systerbolag Brödernas valde platsen, vi vill vara med i expansionen som Rosersberg kommer att göra inom de kommande åren och många väljer att etablera sig där för att det finns ett enormt kundflöde och trafik. Vår mat är väldigt vänlig och enkel, säger Andreas Younan, VD och ägare.

Norwegian öppnar ny pilotbas på Arlanda

Näringsliv Flygbolaget Norwegian planerar att återöppna en pilotbas på Stockholm Arlanda våren 2025, en bas som stängdes under pandemin när flygindustrin drabbades hårt. Sedan dess har de svenska piloterna varit stationerade på andra baser, främst i Oslo.

Sigtuna klättrar på småföretagarindex

Näringsliv Sigtuna har klättrat i Småföretagarnas Riksförbunds senaste Småföretagarindex och placerar sig nu på plats 152 av 290 kommuner i landet – en förbättring med 61 placeringar från föregående år.

vattenlandet i Rosersberg

Kan dröja två år innan spadtag

Näringsliv Nu när när detaljplanen i Rosersberg är klar kommer Vi Invest att starta arbetet med bygglovshandlingar och noggrann projektering för det nya vattenlandet, en process som beräknas ta omkring ett till två år.

Skyddsvakt på Arlanda prisades

Näringsliv Skyddsvakten på Arlanda, Jean-Pierre Khachaji, har utsetss till Årets säkerhetsperspnal för hans förmåga att hantera utmanande situationer och skapa trygghet.

Sigtunaborna expanderar på Arlanda med ny restaurang

Näringsliv RC Gruppen som drivs av paret Charlotta Söör och Ronny Latva expanderar på Arlanda med en asiatisk restaurang: – Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening