MIK klara för final

Märsta IK är klara för final i Upplandscupen efter 3-1 borta mot Bälinge.

Segertåget rullar vidare för MIK som nyligen blev klart för Division 3. Nu kan man också vinna Upplands Cupen och säkra sig en plats i Svenska Cupen. Detta efter 3-1 mot Bälinge i torsdags. Bälinge hade en bonusstraff och tog den direkt efter att MIK:s Benjamin Suskic svarat för 1-0. Kort därpå satte Elvis Mashilingi 2-1 för MIK vilket stod till paus.

I andra fokuserar MIK mer på försvarsspelet vilket gav resultat framåt i banan, MIK dominerade och punkterade matchen genom mål av Moses Hoffman i 56:e minuten. Nu väntar Studenternas IP och match mot Roslagsbro som går upp i fyran till nästa år men som har bonusstraff med sig.

division 3

Nytt nederlag för MIK

Sport Märsta IK fortsätter att kämpa i Division 3 Norra Svealand och förlorade återigen, denna gång mot Procyon, vilket innebär ett stort steg närmare nedflyttning till Division 4.

division 3

Första segern på fyra månader för MIK

Sport Märsta IK tog säsongens andra seger och den första sedan premiären i april. Kevin tour gjorde 1-0 i 62:a minuten och Xavier Espinoza Contreras ökade på kort därpå.

division 6

Jumbon nollade Sigtuna IF

Sport Sigtuna IF föll oväntat i mötet hemma mot Gränby. Jumbon Gränby tog säsongens första seger när man besegrade SIF med 1-0.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Sport Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Sport Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

division 3

Märsta IK derbyföll mot Bollstanäs

Sport I Division 3 Norra Svealand möttes Märsta IK och Bollstanäs på Midgårdsvallen i Märsta. Matchen slutade 2-4 till Bollstanäs inför 150 åskådare.