Klar seger för FC Arlanda

FC Arlanda tog en klar seger på Midgårdsvallen i Upplandsderbyt mot BKV Norrtälje.

Första halva bjöd på tre mål inför de 64 åskådare som tagit sig till Midgårdsvallen i högsommarvärmen. Daniel Aramesh satte 1-0 för Arlanda i 10:e minuten. En ledning som varade i knappa kvarten till dess att Adam Ingemarson kvitterade. Lagkapten Michael Aslan satte sen 2-1 för sitt FC Arlanda. Andra var länge mållös men i 81:a minuten punkterade Kim Käck Ofordu matchen med att göra 3-1. FC Arlanda leder alltjämt serien men det är jämt mellan märstalaget och Viggbyholm samt Spånga. Närmast väntar bortamatch mot jumbon Rådmansö på en svårspelad plan i Rådmansö.