Gateau har öppnat upp på Terminal 2 och 5
Fazer, i samarbete med SSP Group, har introducerat Gateau, det populära hantverksbageriet, på Arlanda flygplats.
De nyöppnade caféerna i terminal 2 och terminal 5 erbjuder resenärer en unik och inbjudande atmosfär, kombinerat med personlig service och ett omfattande sortiment av matiga smörgåsar, lättare lunchalternativ, nybakat kaffebröd, läckra bakverk och färskbryggt kaffe.
Under höst och vinter kommer Fazer att öppna ytterligare två Gateau-caféer på Arlanda, ett i Sky City och ett i det nya mat- och dryckeskonceptet Marknadsplatsen.
Johan Rosenblom, ansvarig för Fazer Retail, uttrycker entusiasm över möjligheten att etablera Gateau på en så betydande plats som Arlanda, där årligen 19 miljoner resenärer och 15 000 anställda passerar. De första två caféerna har redan öppnat och fått positiv respons från besökare.
Gateau på Arlanda kommer att erbjuda ett omfattande sortiment av bröd och bakverk, bakt av skickliga bagare och konditorer. Besökare kan njuta av färskbryggt kaffe, frukostfrallor, matiga smörgåsar, sallader till lunch och de utsökta bakverken från Gateau. Gästerna har möjlighet att sitta ned i den inbjudande miljön med flera sittplatser eller ta med sig godsakerna på sin resa. Gateaus öppettider på Arlanda är från kl. 05:00 till 22:00.
tips@marsta.nu