Gateau etablerar fyra caféer på Arlanda
Fazer och SSP Group ingår ett partnerskap för att öppna fyra Gateau caféer på Arlanda flygplats i höst.
Caféerna kommer att finnas på olika platser inom flygplatsen – Marknadsplatsen och F-piren i terminal 5, Sky City och terminal 2. Besökare och resenärer kommer att kunna njuta av hantverksbakat bröd, kaffebröd, bakverk bakade på franskt vis och en lättare lunchmeny.
Fazer betonar sitt engagemang för meningsfulla matupplevelser och expansionen av Gateau hantverksbageri. De ser fram emot att vara närvarande på den attraktiva platsen Arlanda flygplats och betonar att detta partnerskap med SSP Group kommer att göra det möjligt att erbjuda högkvalitativa hantverksbakade produkter och mat.
Gateaus sortiment på Arlanda kommer inkludera ett brett utbud av bröd och konditoriprodukter, alla handbakade av skickliga bagare och konditorer. Caféernas inredning kommer att följa Gateaus kännetecknande stil av inbjudande och varm atmosfär med inslag av marmor och mörkt trä. SSP Group kommer att driva de nya caféerna under licensavtal.
SSP Group uttrycker stolthet över partnerskapet och framhåller Gateaus historia och passion för hantverk och kvalitet. De ser detta samarbete som en möjlighet att differentiera sig och förstärka resenärernas upplevelse på Arlanda.
Gateau är ett etablerat hantverksbageri med anor från 1937 och kombinerar den franska baktraditionen med svenska klassiska bakverk. Gateau har redan 34 caféer i Stockholm, Uppsala och Skåne och är en del av Fazer sedan 2011.
tips@marsta.nu