Foto: Pressbild

Frithiofs restaurang har öppnat upp

Stjärnkrögaren Pontus Frithiofs restaurang La Girafe har öppnat upp på Arlanda.

Swedavia har utökat utbudet på Stockholm Arlanda Airport med öppningen av restaurangen La Girafe by Pontus Frithiof, inspirerad av det mångkulturella Paris. Restaurangen erbjuder en atmosfär uppdelad i två avdelningar; Bistro och Food & Bar, där den senare stoltserar med flygplatsens största bardisk och ett brett utbud av rätter. La Girafe kombinerar klassisk fransk gastronomi med exotiska inslag från bland annat Vietnam, Marocko och New Orleans, och serverar allt från frukost till ett stort utbud av smårätter, förrätter, varmrätter och efterrätter. Swedavia understryker att La Girafe möter resenärernas efterfrågan på ett fine dining-koncept som erbjuder en exceptionell matupplevelse på Arlanda.

Klart med ny VD till Destination Sigtuna

Näringsliv Destination Sigtuna har utsett Sylvia Nylin till ny vd. Hon kommer närmast från tjänsten som vd på Destination Kalmar och har lång erfarenhet inom besöksnäring och destinationsutveckling.

SAS fortsätter satsning på inrikestrafiken på Arlanda

Näringsliv SAS har återupptagit flyglinjen mellan Arlanda och Kalmar Öland Airport som en del av sin strategi att förbättra förbindelser inom Sverige och till resten av världen. Linjen pausades 2023 på grund av låg efterfrågan, men SAS ser nu potential för en hållbar satsning.

Arlanda växer med fler resenärer och nya linjer

Näringsliv Arlandas trafik ökade med fyra procent under 2024 jämfört med 2023: - Under 2025 öppnar de återstående delarna av den nya marknadsplatsen på Arlanda och vi ser fram emot att presentera nya satsningar framöver som gör en redan bra flygplats ännu bättre, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening