Dramatisk vändning när Wings besegrar Huddinge i förlängning

Wings HC tog en dramatisk seger med 5-4 mot Huddinge i Hockeyettan efter en match full av svängningar.

Redan i matchens inledning visade Wings vilja och skapade flera farliga chanser. Trots detta tog Huddinge ledningen med 1-0 under ett powerplay efter 6:54. Wings kvitterade dock genom Oscar Sarhus, snyggt assisterad av Linus Edström, och perioden avslutades med intensivt spel, men inget ytterligare mål för Wings trots flera chanser i powerplay.

Den andra perioden präglades av svängningar, där båda lagen bytte chanser. Huddinge tog ledningen igen vid 6:38, men Wings svarade snabbt genom Didrik Lif, som satte 2-2 efter fint spel i powerplay. Huddinge återtog ledningen till 2-3, men Wings kvitterade återigen genom Ludwig Andersson med ett fantastiskt skott i krysset efter en kontring.

I tredje perioden gjorde Wings 4-3 när Alex Ek slog till på ett vackert powerplay-mål. Huddinge tog dock time-out och plockade ut målvakten, vilket resulterade i en kvittering till 4-4 med endast 1:11 kvar av matchen.

Förlängningen blev spännande och efter en utvisning på Huddinge, avgjorde Wings genom Alex Ek, som gjorde sitt andra mål för kvällen och säkrade segern med 5-4.