Foto: Pressbild

Clarion Hotel Arlanda prisades

Clarion Hotel Arlanda vinner pris som Årets Clarion hotel för tredje gången.

För tredje gången fick Clarion Hotel Arlandas representanter kliva upp på scenen och ta emot pris som Årets Clarion hotel. Det var i samband med Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens med ca 3500 anställda representerade som priset delades ut.
Vi fick en tuff start på året med ett svagt första kvartal och det såg mörkt ut. Men tillsammans har teamet kämpat och slitit sig tillbaka till toppen och med det här prestigefyllda priset visar hotellet att laget för jaget alltid vinner i längden. Jag och alla medarbetare är oerhört stolta och glada. Detta blev en fantastisk start på 2020, ett år som också kommer ha stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare på möten och event, säger hotelldirektören Björn Callin i ett uttalande.

Norwegian öppnar ny pilotbas på Arlanda

Näringsliv Flygbolaget Norwegian planerar att återöppna en pilotbas på Stockholm Arlanda våren 2025, en bas som stängdes under pandemin när flygindustrin drabbades hårt. Sedan dess har de svenska piloterna varit stationerade på andra baser, främst i Oslo.

Sigtuna klättrar på småföretagarindex

Näringsliv Sigtuna har klättrat i Småföretagarnas Riksförbunds senaste Småföretagarindex och placerar sig nu på plats 152 av 290 kommuner i landet – en förbättring med 61 placeringar från föregående år.

vattenlandet i Rosersberg

Kan dröja två år innan spadtag

Näringsliv Nu när när detaljplanen i Rosersberg är klar kommer Vi Invest att starta arbetet med bygglovshandlingar och noggrann projektering för det nya vattenlandet, en process som beräknas ta omkring ett till två år.

Skyddsvakt på Arlanda prisades

Näringsliv Skyddsvakten på Arlanda, Jean-Pierre Khachaji, har utsetss till Årets säkerhetsperspnal för hans förmåga att hantera utmanande situationer och skapa trygghet.

Sigtunaborna expanderar på Arlanda med ny restaurang

Näringsliv RC Gruppen som drivs av paret Charlotta Söör och Ronny Latva expanderar på Arlanda med en asiatisk restaurang: – Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening