Adam Wahlkvist ledde förstakedjan i matchen mot HaningeFoto: Arkivbild/Daniel Iskander

Wingsseger mot Hammarby

I den fjärde matchen kom så Wings första seger denna säsong då Hammarby besegrades med 5-3 inför 182 åskådare i Pinbackshallen.

Wings låg under med 2-0 efter halva matchen men sista halvan svarade man för en urladdning och gjorde 5-1 på gästerna Hammarby inför 182 åskådare i Pinbackshallen. Eddi Legleti inledde målskyttet för Wings i numerärt underläge efter 13.02 i andra och tre minuter senare kvitterade Dennis Santesson, bara tre sekunder återstod till pausvilan när Ludvig Björkman gav Wings ledningen i PP. I andra kom sedan nytt mål i PP via Tobias Pehrsson innan Hammarby kunde gröda 4-3. Det hjälpte föga för med 6.07 kvar av matchen kom avgörandet när Johannes Yucel fastställde slutresultatet till 5-3. Kassen vaktades av Viktor Östlund som svarade för 35 räddningar. Närmast blir det bortamatch mot Haninge på söndag klockan 16.

Målen: Legleti, Santesson, Björkman, Pehrsson, Yucel