Wings skrällde mot topplaget

Bara timmar efter att Wings meddelat tjänarskiftet kom första segern under Tim Johansson Bräck.

”Bräckeffekten” gjorde susen när Wings mötte topplaget Visby hemma i Märsta. Redan efter 3.52 kom 1-0 till Wings via Eddie Legletie och kort därpå ökade Ljubomir Fetkovic på till 2-0 i PP. 8.32 in i andra ökade Ludwig Björklund på till 3-0. Därefter drog Wings på sig en del utvisningar men utan att gotlänningarna lyckades göra något mål. Istället dröjde det till 16.42 innan Visby fick hål på Andreas Nordström som var tillbaka i kassen. Glädjen blev dock kortvarig för Visby och knappa minuten därpå fastställde Björklund slutresultatet. Förutom de fyra målen dödar Wings samtliga utvisningar som man drar på sig, Visby fick spela hela 13.54 i numerärt överläge utan att göra mål. En seger att bygga vidare på för Tim Johansson Bräck och hans spelare, på onsdag finns det onekligen segerchans i derbyt mot Sollentuna på bortaplan.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening