Wings överkört av ”Bajen”

Det lutar allt mer åt kval för Wings efter en ny förlust i VårEttan på söndagen.

Hammarby vann med klara 6-2 mot Wings i JW Hallen på söndagen. Wings fick en mardrömsstart och låg under med 4-0 efter 15 minuter i den första perioden. Efter det fjärde plockades Andreas Nordström ur kassen, han hade då släppt in fyra puckar på 13 skott. Marcus Rudhage kom in i hans ställe och klarade 22 av 24 i resten av matchen. Hammarby som jagar play off visade ingen pardon. I andra kom både 5 och 6-0 innan Lubomir Fetkovic reducerade. Alex Lööw gjorde 6-2 med 6.06 kvar att spela. Hammarby kostade sedan på sig att missa en straff men det spelade ju ingen roll denna eftermiddag. Wings möter härnäst topplagen Åker/Strägnäs hemma på onsdag och därefter Haninge också det hemma men på söndag. Förluster där och man får rikta sin sig på att kvala sig kvar.