Wings nästjumbo efter ny förlust

Efter 3-7 hemma mot Vallentuna är Wings ny nästjumbo i Hockeyettan Östra.

Det går fortsatt tungt för Wings i Hockeyettan Östra, på onsdag kväll kom femte förlusten på sex matcher och därmed är man nästjumbo, bara Tierp är sämre i år med sex raka nederlag. Wings var med i matchen fram till mitten av andra. Därefter gick Vallentuna från 2-2 till 5-2 innan perioden var till ända. I tredje kom sedan 6-2 och sedermera 7-3 med 4.17 kvar att spela. Wings mål i matchen gjordes av Johannes Yucel, Adam Wahlkvist och Simon Ripstrand. Närmast väntar Södertälje borta och där lär Wings kamma noll då det ex-allsvenska laget gått som tåget med sex raka segrar och 41-11 i målskillnad. Det ser onekligen ut som att Wings får kämpa för att stanna kvar i Division 1 efter jul.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening