Foto: Arkiv/Daniel Iskander
Mike Beharell tränar numera Visby där även förre wingsspelaren Adam Rachidi finns. Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Wings knep poäng på Gotland

Wings knep poäng mot topplaget Visby/Roma på Gotland efter strafförlust på fredagen.

Wings satte Andreas Nordström mellan stolparna i mötet med topplaget Visby/Roma. Efter två raka segrar åkte Wings till Gotland med självförtroendet på topp. Wings var även nära att skrälla då man ledde stora delar av matchen, som mest med 4-2 i mitten av andra. Hemmalaget kom dock tillbaka till 4-4. Alexander Lööw såg ut att skjuta trepoängaren till Märsta med sitt mål 7.37 in i tredje. Wings lyckades även döda ett PP för Visby kort därpå. I en slutforcering fick Visby in kvitteringen med 1.10 kvar. Det hela gick till en mållös förlängning och sedermera straffar. Även den blev högdramatiskt då målvakterna visade sig från sin bästa sida. Först i Visbys femte straff kom det enda målet och bonuspoängen stannade kvar på Gotland. Nu får Wings ladda batterierna till på söndag då det är derby borta mot Väsby.

Målen
Fetkovic, Beatty, Björklund, Wahlkvist, Lööw

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening