Wings kammade noll mot Hudiksvall. Foto: Arkivbild

Wings föll i Hudiksvall

Efter den otippade segern i premiären mot Visby har Wings nu två raka nederlag, den senaste igår borta mot Hudiksvall med 5-3.

Wings försvarsspel hade inte sin bästa dag då man släppte till hela 50 skott i matchen mot målvakten Gustav Lindvall. Hudiksvall tog ledningen efter 6.35 i numerärt överläge och ökade på tio minuter senare. Marcus Waldehagen kunde dock reducera kort därpå och 2-1 stod sig efter första. 4.29 in i andra kom 3-1 för hemmalaget och därefter fick båda lagen chanser i PP men utan resultat. Istället kom 3-2 i spel 5 mot 5 med 6.06 kvar att spela av perioden.

Kvitterat i tredje
Tidigt i tredje kom även kvitteringen för Wings via Daniel Andersson. Men Hudiksvall var hetast för dagen och fortsatte bombardera Lindvall som till slut inte kunde stå emot. 4-3 kom 6.07 in i tredje och 5-3 fastställdes i tom kasse. Gustav Lindvall svarade totalt för 45 räddningar, inte illa i en match som han släppte in fyra puckar i. Närmast för Wings blir det dubbla bortamatcher, först mot Östersund 10:e januari och dagen därpå mot Sundsvall. Wings spelar sedan dubbla hemmamatcher 17/18 januari mot Piteå respektive Kalix.