Foto: Jamshid Jamshidi

Wings bröt trenden

Efter fem raka nederlag kom Wings andra seger i AllEttan efter 3-2 hemma mot Kalix inför 170 åskådare: - Varken Kalix eller vi spelade speciellt bra idag men man får vara tacksam för för tre poäng och en veckas spelledigt. Vi har en hel del skador som vi måste få ordning på, säger coachen Mike Beharell till sajten Hansons Hörna.

Linus Warneman avgjorde matchen 10.05 in i slutperioden. Wings fick chansen i numerärt överläge och backen Warneman slog till från blå. Efter lördagens förlust fick Alexander Jirhage chans i kassen, han svarade för en stabil insats och räddade 25 skott i matchen. Kalix ledde dock med både 1 och 2-0 innan Wings kom igång i andra. Daniel Andersson reducerade 12 minuter in i andra och kvitteringen kom efter 7.26 i tredje innan Wardeman slog till knappa 2.30 senare. En viktig seger för Wings som nu har chans att knipa en play off-plats. Serien kommer nu att vända och närmast är det bortamatcher mot Piteå och Kalix för Wings nästa helg. Wings har även med sig Visby/Roma upp till Norrbotten. Det är två nyckelmatcher för Wings som kommer att visa om det är slutspelat eller om man har chans på play off framöver.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening