Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Wings besegrat i J20-kvalet

Wings pressade Huddinge i kvalet till J20 SuperElit men fick se sig besegrat i den tredje och avgörande matchen på lördagen.

Efter seger på onsdag kväll mot Huddinge var Wings bara två matcher från en plats i J20 SuperElit. I första matchen på lördagen var Huddinge hetast och ledde med 3-0 innan Wings kom ikapp till 3-3 och tog matchen till straffar. Tränaren Niklas Lundqvist anser att det var här man hade chansen att ”nypa” Huddinge. På lördagen var Huddinge numret för stört och ledde med 2-0 efter första, i tredje var det 3-2 till hemmalaget med fyra minuter kvar. Wings satsade allt på ett kort men det slutade bara med att Huddinge fick utdelning och slutresultatet skrevs till 5-2:
– Trist men sån är hockeyn. Små marginaler som avgör. I år var det Huddinges tur att ha marginalen på sin sida, säger Lundqvist.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening