Peter Aslan trodde att han sponsrade ett ungdomslag.Foto: Insändarbild

Ungdomslag går in med 40 000

Wings har beslutat att varje ungdomslag ska gå in med 40 000 kronor för att hjälpa till att få bort skulderna. Enligt uppgift till märsta.nu var det ungdomslagen själva som kom med det förslaget.

Ca 440 000 kronor återstår av Wings skulder till leverantörer utöver en skuld till kommunen på cirka 1,5 miljoner. 260 000 av leverantörsskulderna kommer att betalas då ungdomslagen på eget initiativ föreslagit att skjuta in 40 000 kronor vardera. Därefter kommer det att återstå ca 180 000 kronor som ska samlas in i samband med en All star match i april där Roger Melin, Ove Molin och Niclas Hävelid ska vara med bland annat. Wings kommer på den också att sälja sponsorpaket.
– Uppslutningen och intresset är stort från samhället att hjälpa till att rädda föreningen, berättar Louisa Bergwall som sitter i Wings styrelse.
Vill hjälpa ungdomar
En sponsor som varit med och bidragit till ett av ungdomslagen är Peter Aslan på Frisyr. Peter berättar att han känner tränaren i laget sedan Väsby där Peter hade en salong och han tillfrågades om att sponsra. Peter hoppas att klubben redder ut sin situation men tycker det är trist att ungdomslagen drabbas.
– Tråkigt att A-lagets ekonomi drabbar hela föreningen, jag vill ju bidra till ungdomarna, säger Peter Aslan till märsta.nu
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening