Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Tony i KHL-final

Tony Mårtensson får för första gången chansen att vinna KHL med sitt St Petersburg som möter hans förra lag Bars Kazan i finalen. Tony har tidigare vunnit Gagarin Cup med just Kazan.

Gagarin Cup, KHL-slutspelet, har nått final sedan Tony Mårtenssons SKA S:t Petersburg som var på besök i Märsta före jul spelat bort CSKA Moskva i semifinalen med 4-3 i matcher. I finalen ställs Tony och hans lagkamrater mot AK Bars Kazan. Finalspelet inleds på lördag och kan ses via webben på KHL:s hemsida. På 17 slutspelsmatcher har Tony svarat för tre mål och sex assists samt dragit på sig 27 utvisningsminuter. I grundserien gjorde Tony på 56 matcher 12+20 poäng. Tonys kontrakt med ryska laget går ut i år och han lär hamna någonstans på kontinenten och inte i Sverige, troligtvis Schweiz.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening