Wings J20 firar igen, här en bild efter Almtunamatchen förra veckan.Foto: Insändarbild/Arkiv

Storpublik såg J20-segra igen

541 åskådare såg Wings J20 ta en rafflande seger hemma mot Huddinge, det krävdes straffar för att skilja lagen åt: - Ikväll är det glädjerus men imorgon är det tillbaka till träning, ingenting är avgjort än innan vi spelat på fredag i Huddinge. Vi ser ödmjukt fram emot fredag. vi vill ha mer, säger tränaren Niklas Lundqvist till märsta.nu

Wings är mycket nära att skrälla sig upp i J20 SuperElit. Huddinge som vann den östra J20 Elit-serien får ses som favorit i bäst av 3-mötet mellan lagen. Medan A-laget tråcklar sig fram med sina 100 åskådare per match lockade J20 hela 541 personer till Pinbackshallen.
– Det var grym stämning och inramning, berättar tränaren Niklas Lundqvist.

Själva matchen då. Lundqvist beskriver den som fartfylld med mycket högt tempo. Huddinge inledde piggt första sju minuterna, därefter tar Wings även men det är gästerna som har ledning inför andra. Våld där gör Wings två mål och vänder på steken, i tredje kommer också 3-1. Därefter drar man på sig en del förödande utvisningar och tappar momentum. Huddinge gör 3-2 på friläge mot William Wildsing och 3-3 kom faktiskt i Box play när Wings hade chans att döda matchen. Huddinge fick ännu en chans i PP och hade spel i 5 mot 3 i en och en halv minut. Tack vare uppoffrande spel gick det hela till en mållös förlängning. William Wildsing blev där stor hjälte när han spikade igen och Ljubomir Fetkovic avgjorde med sista straffen. På fredag spelas returen i Huddinge, seger och saken är biff, annars så blir det en avgörande match på lördag.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening