Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stjärnspäckat i Allstar Game

19:e april blir det Allstar Game i Pinbackshallen för att rädda Wings. Det är två stjärnspäckade lag som ställer upp på isen.

Det blir ett Wings Allstar mot sigtunabon Niklas Wikegårds Allstar. Wingslaget tränas av Roger Melin och i laget finns bland annat Tony Mårtensson, Nicklas Hävelid, Patrik Kjellberg, Björn Danielsson och Anders Huusko. I Wikegårds lag finns ”Challe” Berglund, Kristian Husselius, Dick Tärnström, Mattias Norström, Patrick Zackrisson och Anders ”Masken” Carlsson. Matchen går i 2×20 minuter och döms av fotbollsdomaren Daniel Wärnmark som även varit domare i ishockey. 19:e april går evenemanget och inför matchen kommer det vara mingel och försnack med de inblandade. Inträdet är på 100 kronor för vuxna och målet är att få in tillräckligt med medel för att rädda Wings ekonomi.
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening