Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Poäng i Kalix för Wings

Det blev en poäng av sex för Wings uppe i Norrbotten då man på söndagen förlorade på övertid mot Kalix.

Efter utskåpningen mot Piteå var det inte mycket som talade för Wings borta mot Kalix. Men Wings reste sig faktiskt och kom hem med i alla fall en poäng. Hemmalaget ledde två gånger om i matchen men Wings Johannes Yucel kvitterade till 2-2 efter 15.28 i andra. En mållös tredjeperiod tog matchen till förlängning. Väl där hade Wings gyllene lägen att avgöra då Kalix drog på sig två utvisningar och även målvakten Filip Algeman drog på sig matchstraff. En ouppvärmd reservkeeper kom in och höll nollan de sista 2.30. Wings lyckades inte utnyttja läget, istället åkte Jesper Stråle ut för slashing och PP-läget var sabbat redan efter 40 sekunder. Inte heller Kalix kunde sätta nån puck i PP utan väntade istället tills det återstod 9 sekunder av övertid. Trots nederlaget klev Wings upp på play off-plats då Hudiksvall har en match mindre spelad.
Assisterande tränaren Ola Andersson var inte nådig i sin kritik av det egna laget efter matchen enligt sajten Hansons hörna:
– Nej, det är konstigt att vi inte kan etablera litet jävlaranamma utan det har sett väldigt lojt och initiativfattigt ut! Svårt att hantera såna situationer men det är ju bara hem och gnugga på, eller hur?
-Lika konstigt att vi kan ligga på PlayOff-plats med det här spelet!
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening