Wings möter Piteå och Kalix i helgenFoto: Jamshid Jamshidi

Optimism i Wings inför bortaturné

Wings är optimistiska om att skaka topplaget Piteå samt slå Kalix under helgens bortaturné: - Vi har mycket stora chanser att återvända till värmen på söndagskväll med 6 nya viktiga poäng, skriver assisterande tränaren Ola Andersson via Wings facebooksida.

Efter tre poäng mot Kalix i söndags är det optimism i Wings som åker för två matcher i Norrbotten. På lördag möter man tabellfyran Piteå som jagar förstaplats och på söndag jumbon Kalix som bara har en enda poäng. Wings kan vid seger ta sig upp på play off-plats. Det som talar till wings nackdel är att man har Eric Söderberg borta tillsammans med Simon Åsén-Latva, Mikael Jedlans och Oskar Orrpars. Under veckans träningar har man kört fokus på tekningar och snabba spelvändningar samt att skifta system beroende på hur motståndet agerar enligt ass tränaren Ola Andersson.
Efter förra helgens matcher ligger vi rätt hyfsat till i tabelläget eftersom de andra resultaten gick vår väg. Vi har mycket stora chanser att återvända till värmen på söndagskväll med 6 nya viktiga poäng, uppger Andersson via  Wings Facebook.
Matchen mot Piteå startar klockan 16 i eftermiddag och mot Kalix på söndag klockan 15.
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening