Foto: Insändarbild/Arkiv

Nytt avtal för Wings på ungdomssidan

Wings har tecknat ett treårigt avtal med Hockeyfabriken om att utveckla ungdomsverksamheten.

Wings har under en tid diskuterat hur man ska få en röd tråd och säkerställa en högre kvalitet i utbildningen. Enligt ungdomsansvarige Anna Isaksson kommer man nu arbeta för att implementera en metodik och struktur som gör att Wings kan ta ännu mer ansvar och nästa steg i utvecklingen. Thomas Eriksson på Hockeyfabriken är nöjd med avtalet med Wings då klubben redan idag har en bra verksamhet och position inom Uppland och Stockholm. Föreningen har vid flera tillfällen arrangerat olika camper tillsammans med Hockeyfabriken. Avtalet som har tecknats innebär att Hockeyfabriken får ansvar för bland annat att agera föreningsinstruktör inom hela ungdomsorganisationen och att ha ett sportsligt ansvar för ungdomarna. Föreningscamper ska också genomföras med både wingsspelare och externa spelare.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening