Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Ny övertidsförlust för Wings

Wings tog på nytt en match mot ett topplag till övertid och knappar in på Sollentuna som förlorade med 6-3 mot Vallentuna.

På onsdag möte Wings och Sollentuna. Det skiljer nu två poäng mellan lagen och om Sollentuna vinner får Wings med största sannolikhet rikta in sig på att kvala sig kvar. Mot Haninge ledde Wings efter första via mål från Dennis Santesson. Haninge kvitterade tidigt i andra och fler mål än så blev det inte under ordinarie speltid. Wings fick chans i numerärt överläge sista minnen av tredje och första av övertiden men lyckades inte få in pucken i mål. Istället var det gästerna som fick bonuspoängen 2.33 in i förlängningen. Wingskeepern William Widsing svarade för 43 räddningar och hans kollega i Haninge, förre wingskeepern Alex Jirhage plockade 31 av 32 skott. Matchen mot Sollentuna startar 19.00 i SVEAB Hallen i Sollentuna. 114 åskådare passade på att se mötet i Pinbackshallen denna söndag.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening