Ny överkörning av Rosersberg

Segertåget Rosersberg fortsätter. På fredag kväll såg ett fullsatt Rosershallen sitt hemmalag vinna med 15-6 mot Ekerö.

Hemmapubliken satte kvällskaffet i halsen när gästande Ekerö skickade in matchens första mål efter 25 sekunder. Det blev dock en väckarklocka för Rosers som satte sex obesvarade mål innan perioden var till ända. I andra kom två mål från Ekerö men därefter satte man in en högre växel igen och inför tredje visade resultattavlan 11-3. Tredje perioden slutade 3-3 och som mest ledde Rosersberg med tio mål, 15-5. Linus Jämtdal hade en normal dag på jobbet med fem poäng, men hans insats överskuggades av Christian Sandsund som skickade in fyra bollar i mål. Förutom Sandsund och Jämtdal hade lillebror Pontus Jämtdal också fem poäng samt Simon Holmström.