Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Mike till Visby

Mike Beharell är klar för konkurrenten Visby/Roma: - Det kommer bli betydligt trevligare att bo här än att resa i flera timmar för att komma hit och möta Visby Roma. Det är alltid den värsta bortamatchen på hela säsongen, säger Mike till Hela Gotland.

Wings tappar sin tränare Mike Beharell till konkurrenten Visby/Roma. Klubben presenterade både Mike och wingsspelaren Adam Rachidi, 23. Visbys sportchef André Lundholm medger enligt Hela Gotland att man haft ögonen på Mike ett tag. Mike har förutom Wings även tränat Nybro i Sverige.
– Mike är en coach som gillar den typen av hockey vi vill spela, som är offensiv, fartfyll och aggressiv. Det känns extra bra att ha skrivit ett treårskontrakt så att vi får kontinuitet i laget, säger Lundholm till tidningen.
Mike ser fram emot att bo på Gotland och ta Visby tillbaka till toppen av ettan. Visby var ett topplag i höstas men misslyckades i AllEttan. Hans ambition är att vinna allt med Visby/Roma och att vara en toppkandidat. Wings har i och med sina ekonomiska besvär tappat flera spelare redan mitt under AllEttan och förlorar nu även sin tränare. 19:e april spelas en välgörenhetsmatch i Pinbackshallen som ska hjälpa Wings att betala av sina skulder.
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening