Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Mårtensson till Schweiz

Tony Mårtensson kommer inte att spela SHL nästa säsong avslöjar Aftonbladet: - Han vill vara kvar utomlands, säger KG Stoppel, vice ordförande i Djurgården som var intresserade av honom, till tidningen.

Det ryktades om att Tony skulle flytta hem till Sverige nästa säsong och spela i antingen Almtuna eller Djurgården. Men nu ser det ut som att det blir Schweiz efter att hans kontrakt i KHL går ut efter denna säsong. Anledningen är att Tony vill vara kvar utomlands enligt Djurgårdens vice VD K-G Stoppel. Tony håller på med ett husbygge i Granby utanför Sigtuna tillsammans med flickvännen, ryttarstjärnan Sandra Svensson. Bern, Lugano och Genéve ska slåss om Tonys signatur enligt Aftonbladet.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening