Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Många ville hjälpa Wings

På söndagen hölls Wings All star match ”For the future of Wings” med Team Melin vs Team Wikegårds.

Niklas Wikegård hann bara vara med på försnacket innan han skyndade iväg för att vara expert i tv i samband med pågående SM-finalerna. Inte heller Tony Mårtensson kom loss eftersom han spelade KHL-final. Men det fanns gott om profiler i Pinbackshallen. Domare var Daniel Wärnmark som var med Jonas Eriksson på Fotbolls-VM, i de båda lagen fanns bland annat Niclas Hävelid, Björn Danielsson, Dick Tärnström, Tomas Brolin, Mattias Norström, Mathias Bosson. Wikegårds lag coachades istället av Hardy Nilsson och Roger Melin ansvarade för det andra laget som det var planerat från början. Matchen vann Melins lag med 5-2, målet gjordes av Göran Hermansson, 2, Johan Hedberger, Björn Danielsson och Johan Olsson. Målskyttar för Hardy Nilssons lag var Janne Larsson och Mathias Bosson. Den som skötte underhållningen med micken var David Fjäll, programledare i SVT och före etta sigtunabo med hjärta för Wings. Närmare 800 åskådare räknades in och såg till att Wings fick ett extratillskott i klubbkassan.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening