Daniel Stockfors intar Rosershallen igen. Foto: Pressbild/Jim Löthman

Konkurrensen hårdnar i RIK med Stockfors i laget

Rosersbergs IK var tydligen inge nöjda med att landa Daniel Schmidt, på fredagen meddelande klubbledningen att Daniel Stockfors vänder hem efter en sejour i Storvreta.

På söndag möter RIK Tyresö borta, Daniel Stockfors som plockats tillbaka från Storvreta kommer dock inte att vara med då han dras med lite skador. Daniel är trots sin unga ålder meriterad i sammanhangen. Efter säsongen i ettan valde han att testa i en av världens främsta innebandylag, Storvreta. Detta efter 24 poäng på 21 matcher som center.
– En spelare som har enorma krav på sig själv, ibland för höga. Han besitter ett härligt innebandykunnande och har en fantastisk arbetskapacitet. Daniel älskar att träna och är förmodligen seriens starkaste spelare. Jag är jätteglad att ha honom ombord igen då han alltid ger allt och sprider både glädje & kärlek i laget, skriver sportchefen Fredrik Raschke i mail till märsta.nu

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening