Knapp seger för Rosersberg

Rosersbergs IK hade oväntade problem med att besegra bottenlaget Hammarbyhöjden och slutresultatet skrevs till bara 7-6 borta i Västertorpshallen.

Bara 7-6 mot Hammarbyhöjden får ses som en missräkning för Rosersbergs IK. Men man kan så klart inte utklassa motståndarna på beställning varje match. Denna gång hämtade Hammarbyhöjden in både 0-2 och så när även 2-5 mot Rosersberg. Inför tredje perioden hade Rosers 6-5 att gå på och Linus Jämtdal satte sitt tredje mål för kvällen med 1.20 kvar att spela. Kort därpå reducerade hemmalaget och sista minuten blev intensiv men Rosers kunde vinna och befästa serieledningen. Man går till pausvila i serien med ledning fyra poäng samt sex ner till trean. Närmast blir det just match mot Råsunda 8:e januari. Seger där och det skiljer sju poäng till Råsunda som då får jaga tvåan Bele Barkarby istället.