Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Klassiskt lag i Wings serie

Wings chanser att nå AllEttan nästa säsong ser på förhand inte goda ut då klassiska laget Södertälje SK troligtvis hamnar i HockeyEttan Östra tillsammans med notoriska topplagen Huddinge, Hudiksvall och Visby/Roma.

Serieindelningen är ännu inte klar för Division 1 säsongen 15/16 men utifrån att samtliga lag är klara går det att göra en geografisk indelning på förhand. Eftersom Södertälje SK ramlade ur Allsvenskan lär de hamna i den östra serien. Sedan tidigare hamnar alltid alla stockholmslag där. Det innebär att Huddinge, Väsby, Hammarby och Vallentuna går in där. Nya i serien är också Sollentuna så det blir en spännande Norrortsliga. Visby/Roma som nyligen värvade Adam Rachidi från Wings och lockade Mike Beharell till ön blir att räkna med. Visby floppade i AllEttan men lär inte nöja sig med mindre än play off nästa säsong. Wings räknar med att ställa upp i ettan även den kommande säsongen efter besked från styrelsen.
Trolig indelning enl. sajten HockeyEttan
Haninge
Hammarby
Huddinge
Hudiksvall
Sollentuna
Södertälje
Tierp
Vallentuna
Visby/Roma
Väsby
Wings
Åker/Strängnäs
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening