Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Inget play off för Wings

I och med onsdagskvällens förlust för Wings borta mot Huddinge så står det klart att det inte blir play off för märstalaget.

Wings hängde med topplaget Huddinge i en period, därefter satte Huddinge i en högre växel och gjorde 3-0 på en kvart i andra. Wings reducerade tidigt i tredje genom Simon Åsén-Latva men därefter var det slut på det roliga. Huddinge tryckte in fyra nya mål och slutresultatet skrevs till 7-1. En match återstår i AllEttan norra och då gör Wings och Visby upp om jumboplatsen i tabellen. Wings lyckades vinna två av de inledande 13 matcherna. Det står även klart vilka som går till play off. Lag 6-8 har spelat klart för säsongen. Wings får nu fokusera på att locka mycket åskådare på söndag för att få mer pengar till sina skulder.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening