Johan Gunnarsson. Foto: Rosersbergs IK

Gunnarsson ska frälsa Rosers

Efter ytterligare en förlust i ettan behövs ett smärre mirakel för att rädda kvar Rosersberg i serien. Kanske kan det bli Johan Gunnarsson som flyttar hem från Djurgården och blir spelklar till bortamatchen mot Borlänge på Lördag.

Rosersberg ser ut att vara så gott som i tvåan efter att Åkersberga vunnit med 9-7 i Rosershallen i lördags. Den matchen var i princip över efter nio minuter då Åkersberga ledde med 4-0. RIK kom tillbaka i tredje och lyckades göra 6-8 innan Åkersberga på nytt drog ifrån. Även om laget inte verkar ha större bekymmer att göra mål så väljer man att hämta hem Johan Gunnarsson från Djurgården. Gunnarsson har Arlanda IBK som moderklubb som samarbetar med Rosersberg. Gunnarsson var enligt RIK:s hemsida redan på väg till laget i somras men valde då Djurgården. Han blir spelklar på torsdag och kan vara med i bortamatchen mot Borlänge. Sju matcher återstår och RIK bör vinna samtliga för att ha chans att nå upp till Rasbo som idag har 22 poäng. Johan Gunnarsson ses som en superförstärkning enligt sportchefen Fredrik Raschke, han kan spela på flera positioner, har bra fart, bra skott och rätt mentalitet
– Johan är precis vad vi behöver, kommenterar Raschke på klubbens sajt.
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening