Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Förre wingskeepern i Rangers

Magnus Hellberg som har ett förflutet i Wings blev på onsdagen bortbytt från Nashville till New York Rangers. Samtidigt har en dörr öppnats upp för att William Karlsson kan få plats i Columbus direkt i seriestarten.

1:a juli är en intensiv dag i NHL då okontrakterade spelare hittar nya arbetsgivare. Wingsfostrade Magnus Hellberg som har kontrakt blev bortbytt till NY Rangers där han får tampas med Henrik Lundqvist om målvaktsspaden. Hellberg har varit i NHL sedan säsongen 12/13 men bara gjort en match för Nashville. Rangers bytte nyligen bort sin reservmålvakt Cam Talbot och Hellberg får möjlighet att slå sig in på den platsen.

Öppning för William i Columbus
För den andre wingsfostrade spelaren i NHL, William Karlsson, kan det ha öppnats nya dörrar för spel då Columbus bytte bort centern Marco Dano i en affär med Chicago som skickade stjärnan Brandon Saad motsatt väg. Dock plockades Gregory Campbell in från Boston och han lär ta plats som andracenter i laget. William får sikta in sig på att slåss om platsen som fjärdecenter. Columbus ser onekligen ut som en aspirant om en plats i Stanley Cup den kommande säsongen.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening