Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Förlust mot topplag och på söndag kommer trean till Märsta

Wings lyckades få med sig en poäng från hemmamötet med Åker/Strägnäs och på söndag kommer ännu ett topplag till Märsta.

Efter 1-0 i första via Simon Nilsson kunde Wings i andra öka på till 2 och 3-0 innan matchen var halvvägs. Men på bara 2.42 lyckades Åker/Strängnäs göra tre mål och gå ikapp inför tredje. Väl där kom 4-3 för Wings och det såg ändå ut som att det skulle bli tre nödvändiga poäng för Wings med med 4.38 kvar kvitterade Åker och tog matchen till förlängning. Väl där hann man spela 2.36 innan gästerna tog bonuspoängen. Det blev alltså en poäng för Wings men kunde lika gärna ha varit tre om man inte tappade ”säkra” 3-0.

Inför söndagens drabbning mot trean Haninge är Wings fortsatt nästjumbo och har tre poäng upp till säker mark för att slippa kvala sig kvar. På onsdag möts lagen i Sollentuna i något som kan vara en sexpoängsmatch. Fem matcher återstår för Wings inklusive söndagens match.

Målen
Bergkvist, Björklund, Wahlkvist, Nilsson

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening