Femte raka nederlaget för Wings

168 åskådare såg Wings förlora för femte gången i rad i AllEttan.

Wings fick en katastrofal start på matchen och släppte in mål redan efter 3.14 då Piteå fick PP. 10 minuter senare straffade Piteå på nytt Wings i numerärt överläge och med 1,56 kvar av perioden kom 3-0, även det i PP. Wings reducerade 6.25 in i andra och fick flertal chanser att komma närmare på då Piteå drog på sig utvisningar. Men istället var det gästerna som satte 4-1 i numerärt underläge. Wings fick dock in 4-2 innan andra var till ända. I tredje punkterade Piteå efter 6.03 då 5-2 sattes och 6-2 kom efter 16.16. Wings putsade till siffrorna med 1.40 kvar men förlusten innebar femte raka nederlaget. I eftermiddag är det jumbofinal i Pinbackshallen mot Kalix. Norrbottningarna är utan seger efter sex matcher och förlorade med 3-1 mot Visby på lördagen.