Foto: Skärmdump/NHL

Assist av Karlsson i debut

William Karlsson kallades upp från farmarlaget Springfield till Columbus och svarade för en assist natten mot onsdag.

För några veckor sedan byttes William bort av Anaheim till Ohio-baserade Columbus Blue Jackets. Efter en tid i deras farmarlag Springfield blev han uppkallad till matchen mot sin förra klubb natten mot onsdag. William bildade kedja med Scott Hartnell och Marco Dano. 10.33 in i andra svarade William för en fin passning i mittzon till Hartnell som kunde göra sitt andra mål för kvällen. Hartnell svarade för ytterligare ett mål men William stannade kvar på en passning. De amerikanska kommentatorerna var nöjda med vad de fick se av William i sekvensen då han hittade en helt fri Hartnell.
– Jäkligt kul att få en assist, Hartnell är en fin avslutare vilket han väl bevisade med sina tre mål i kväll, säger William till Expressen.
Uppkallad i måndags
Columbus spelar natten mot lördag borta mot Chicago. William berättar att han blev uppkallad i måndags och när han klev in i omklädningsrummet i tisdags såg han sitt namn på tavlan och insåg att han skulle spela. Att det var mot förra klubben Anaheim gjorde inte saken värre:
– Lite pirrigt var det väl i början av matchen, man vill ju göra bra ifrån sig när man väl får chansen. Men efter assisten till Hartnell i mitten av den andra perioden var det lugnt. DÅ kände jag att jag var med i matchen, fortsätter William enligt Expressen.
handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Framgångar för Pingiskliniken

Sport Pingiskliniken som grundades 2015 har i syfte att locka fler seniorer till sporten. Nu har kommunen beviljat bidrag för inköp av fler pingisbord.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening