Daniel Eklund fick matchens sista chans men Råsundas målvakt svarade för en fin benparad. Foto: märsta.nu-TV

350 såg toppmötet i Rosershallen

Utan bröderna Jämtdal som är på resande fot så blev det 2-2 i toppmötet mellan Rosersbergs IK och Råsunda.

RIK vs Råsunda 160108 from Daniel Iskander on Vimeo.

Det var lapp på luckan när Rosersberg och Råsunda spelade på fredag kväll, 350 åskådare hade bänkat sig i Rosershallen och folk fick vända i dörren för att det inte fanns några platser kvar att sitta på. Efter en mållös förstaperiod gjorde Daniel Eklund 1-0 efter 7.46 i andra, en ledning som höll sig i tre minuter innan gästerna kvitterade. Kort före andra periodens slut lyckades man även få in ett ledningsmål från Råsundas håll. I tredje gav RIK:s jakt utdelning med ca 10 minuter kvar via Simon Holmström. Det blev sedermera slutresultatet trots att båda lagen gick för seger. Resultatet innebär dock att Rosers behåller sexpoängsmarginalen ner till Råsunda.