(V) får gehör i nya budgeten

För snart två veckor sedan presenterade majoriteten budgeten för 2016, enligt en insändare från Vänsterpartiet finns det inslag i den som kommit till efter dialog med Socialdemokraterna.

Vänsterpartiet i Sigtuna kommun skriver i en insändare till märsta.nu att man fått gehör för förslag som diskuterats med Socialdemokraterna i budgeten för 2016. Det gäller bland annat kravet på ”Vita jobb” alltså krav på kollektivavtal vid upphandlingar. Enligt insändaren fick man även förra året in viktiga delar i budgeten. (V) har också fått gehör för insatser mot barnfattigdom i kommunen något som har varit en av partiets tydligaste frågor.

Axelsson: Brådskande med infrastruktursatsningar i kommunen

Politik Efter beskedet om att Bra flyttar sin verksamhet till Arlanda efterlyser Marie Axelsson (S) brådskande infrastruktursatsningar i kommunen: -Nu är det bråttom! Utan nödvändiga infrastruktursatsningar kan varken Sigtuna kommun eller Stockholmsregionen nå sin fulla potential med Arlanda som Sveriges största flygplats och arbetsplats, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening